iduzel: 61411
idvazba: 72838
šablona: api_html
čas: 15.5.2024 03:52:02
verze: 5378
uzivatel:
remoteAPIs: https://studuj-api.cis.vscht.cz/cms/?weburl=/sis
branch: trunk
Server: 147.33.89.150
Obnovit | RAW
idvazba: 72838
šablona: api_html
čas: 15.5.2024 03:52:02
verze: 5378
uzivatel:
remoteAPIs: https://studuj-api.cis.vscht.cz/cms/?weburl=/sis
branch: trunk
Server: 147.33.89.150
Obnovit | RAW
iduzel: 61411
idvazba: 72838
---Nová url--- (newurl_...)
domena: 'uanlch.vscht.cz'
jazyk: 'cs'
url: '/sis/plan/22330/AN309'
iduzel: 61411
path: 1/4111/959/8547/4161/1398/8548/4168/4169/8547/4156/1394/8548/39341/39376/8548/48364/48365/8548/43892/43893/8548/39341/39375/8548/38914/38915/8548/29628/29629/8548/43413/8548/28158/28159/8548/24136/24137/8548/28861/28894/8548/25669/25670/8548/20508/20509/8548/22498/22499/8548/4162/1338/8548/15102/15103/8548/10022/10023/8548/4163/1558/8548/4164/945/8548/4165/1404/8548/4168/1410/8548/5338/5339/8548/6214/6522/8548/6996/6998/8548/7924/7930/8548/7924/7930/7941/8548/7922/7926/8548/4167/1406/8548/11349/11351/1/12984/12985/8548/42398/42399/8547/11265/11271/8547/4154/1408/8547/4160/1399/8547/4156/1393/1/4111/942/8547/4161/1397/8547/4159/1395/1/1401/13358/519/61411
CMS: Odkaz na newurlCMS
branch: trunk
Obnovit | RAW
idvazba: 72838
---Nová url--- (newurl_...)
domena: 'uanlch.vscht.cz'
jazyk: 'cs'
url: '/sis/plan/22330/AN309'
iduzel: 61411
path: 1/4111/959/8547/4161/1398/8548/4168/4169/8547/4156/1394/8548/39341/39376/8548/48364/48365/8548/43892/43893/8548/39341/39375/8548/38914/38915/8548/29628/29629/8548/43413/8548/28158/28159/8548/24136/24137/8548/28861/28894/8548/25669/25670/8548/20508/20509/8548/22498/22499/8548/4162/1338/8548/15102/15103/8548/10022/10023/8548/4163/1558/8548/4164/945/8548/4165/1404/8548/4168/1410/8548/5338/5339/8548/6214/6522/8548/6996/6998/8548/7924/7930/8548/7924/7930/7941/8548/7922/7926/8548/4167/1406/8548/11349/11351/1/12984/12985/8548/42398/42399/8547/11265/11271/8547/4154/1408/8547/4160/1399/8547/4156/1393/1/4111/942/8547/4161/1397/8547/4159/1395/1/1401/13358/519/61411
CMS: Odkaz na newurlCMS
branch: trunk
Obnovit | RAW
Biotechnology and Food Science |
||||
Předměty programu |
||||
Informace o studijním plánu |
||||
Studijní plán je zobrazen v podobě, ve které bude platit pro budoucí studenty (současné uchazeče o studium). Současní studenti si můžou zobrazit svůj studijní plán ve Studijním informačním systému (může se v některých předmětech odlišovat).
|
1. ročník |
||||
Zimní semestr |
Povinné předměty programu
Povinné předměty programu |
||||
Kód | Název předmětu | P/C/L | Zakončení | Kredity |
---|---|---|---|---|
AM319001 | Molecular Biology | 2 / - / - | Zk | 3 |
AM320010 | Enzymology | 2 / 1 / - | Z+Zk | 4 |
AM320017 | Genetic Engineering | 2 / - / - | Zk | 3 |
AM321001 | Food and Biochemical Process Engineering | 2 / 1 / - | Z+Zk | 4 |
AM323004 | Reaction Mechanisms in Food Chemistry | 2 / - / - | Zk | 3 |
AM323015 | Special Food Analysis | 3 / - / - | Zk | 4 |
AM352008 | Programme seminar and project - Biotechnology and Food Science | - / 12 / - | KZ | 9 |
Letní semestr |
Povinné předměty programu
Povinné předměty programu |
||||
Kód | Název předmětu | P/C/L | Zakončení | Kredity |
---|---|---|---|---|
AM320027 | Food Microbiology | 2 / - / - | Zk | 3 |
AM323001 | Chemical Food Safety | 2 / 1 / - | Z+Zk | 4 |
AM324005 | Principles of Food Preservation | 2 / 1 / - | Zk | 4 |
AM342001 | Bioactive Natural Compounds | 3 / - / - | Zk | 4 |
AM352001 | Specialised Practice | - / - / - | Z | 3 |
AM352009 | Biotechnology and Food Science - Laboratory Project I | - / - / 10 | KZ | 7 |
Povinně volitelné předměty programu
Povinně volitelné předměty programuMinimální počet zapisovaných předmětů: 1 |
||||
Kód | Název předmětu | P/C/L | Zakončení | Kredity |
---|---|---|---|---|
AM323016 | Analysis of Bioactive Compounds | 2 / 1 / - | Z+Zk | 4 |
AM323019 | Control of Food Raw Materials and Commodities: Laboratory | - / - / 6 | KZ | 4 |
2. ročník |
||||
Zimní semestr |
Povinné předměty programu
Povinné předměty programu |
||||
Kód | Název předmětu | P/C/L | Zakončení | Kredity |
---|---|---|---|---|
AM319004 | Bioengineering I | 2 / 1 / - | Z+Zk | 4 |
AM319018 | Biotechnology in Food Industry | 2 / 2 / - | Z+Zk | 5 |
AM319024 | Risks in Biotechnologies | 3 / - / - | Zk | 5 |
AM323010 | Isolation and Separation Methods | 3 / - / - | Zk | 4 |
AM352010 | Biotechnology and Food Science - Laboratory Project II | - / - / 10 | KZ | 7 |
Povinně volitelné předměty programu
Povinně volitelné předměty programuMinimální počet zapisovaných předmětů: 1 |
||||
Kód | Název předmětu | P/C/L | Zakončení | Kredity |
---|---|---|---|---|
AM215010 | Green Chemistry | 2 / - / - | Zk | 3 |
AM319009 | Brewing Technology | 3 / 1 / - | Z+Zk | 5 |
AM320045 | Environmental Microbiology | 2 / 1 / - | Zk | 4 |
Letní semestr |
Povinné předměty programu
Povinné předměty programu |
||||
Kód | Název předmětu | P/C/L | Zakončení | Kredity |
---|---|---|---|---|
AM352050 | Diploma Thesis | - / - / 30 | Z | 30 |
Libovolný. ročník |
||||
Zimní semestr |
Letní semestr |